Mobiele Badgreep Logo

We zijn verheugd om u te informeren over de opening van ons nieuwe testcentrum voor de Medicu mobiele badgreep in Shanghai. Als een van de nieuwste innovaties van ons bedrijf, is deze badgreep speciaal ontworpen om mensen met beperkte mobiliteit te helpen bij het dagelijkse baden. We zijn ervan overtuigd dat ons testcentrum een belangrijke rol zal spelen in het verbeteren van de onafhankelijkheid en kwaliteit van leven van mensen met beperkte mobiliteit.

De Medicu mobiele badgreep is een draagbare, veilige en gebruiksvriendelijke oplossing voor mensen die moeite hebben met opstaan en bewegen in bad. Het is eenvoudig te monteren en te verwijderen, waardoor het perfect is voor zowel thuisgebruik als in zorginstellingen. Onze badgreep biedt niet alleen veiligheid en ondersteuning, maar ook comfort en gemak tijdens het baden.

Als bedrijf zijn we altijd gericht op het verbeteren van de levenskwaliteit van onze klanten, vooral degenen die te maken hebben met beperkte mobiliteit. We geloven dat ons nieuwe testcentrum de perfecte plek zal zijn om onze klanten uit te nodigen en hen te laten ervaren hoe de Medicu mobiele badgreep hun dagelijkse routine kan verbeteren. Onze getrainde medewerkers zullen er zijn om de klanten te begeleiden en al hun vragen te beantwoorden.

Ons testcentrum biedt ook de mogelijkheid voor deskundig advies en gepersonaliseerde oplossingen voor individuele gevallen. We begrijpen dat elke klant uniek is en we willen ervoor zorgen dat onze badgreep aan al hun behoeften voldoet. Door middel van ons testcentrum kunnen we onze klanten ook voorzien van een goede training voor het juiste gebruik van de badgreep.

We zijn ervan overtuigd dat ons testcentrum een succes zal worden en de levens van mensen met beperkte mobiliteit zal verbeteren. Ons doel is om onze klanten te helpen om hun onafhankelijkheid en gevoel van eigenwaarde te behouden, terwijl ze genieten van een veilige en comfortabele badervaring.

We nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan ons testcentrum en onze Medicu mobiele badgreep uit te proberen. We zijn er trots op dat we kunnen bijdragen aan het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met beperkte mobiliteit en we kijken ernaar uit om u te verwelkomen in ons testcentrum in Shanghai.

Met vriendelijke groet,

Het Medicu Team

Functies van het testcenter Medische mobiele badgreep

1. Testen van de stabiliteit en veiligheid

Het testcenter Medische mobiele badgreepp biedt de mogelijkheid om de stabiliteit en veiligheid van de badgreep in verschillende situaties te testen. Dit is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat het product voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en geschikt is voor verschillende gebruikers, ongeacht hun gewicht of grootte.

2. Het testen van de aanpassingsmogelijkheden

Het testcenter biedt een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden om te testen, waardoor het product kan worden aangepast aan de individuele behoeften van gebruikers. De hoogte van de badgreep kan bijvoorbeeld worden aangepast, zodat deze geschikt is voor mensen van verschillende lengtes.

3. Simulatie van verschillende badkamersituaties

Het testcenter heeft badkamersimulaties voor verschillende situaties, zoals baden met een douche of een bad met badlift. Dit stelt de testers in staat om het product te testen in verschillende omgevingen en om te beoordelen hoe goed het zich aanpast aan verschillende badsituaties.

4. Testen van gebruiksvriendelijkheid

Naast de veiligheid en stabiliteit wordt ook de gebruiksvriendelijkheid van het product getest in het testcenter. Dit omvat factoren zoals hoe gemakkelijk het is om de badgreep te installeren, te gebruiken en weer te verwijderen. Dit verbetert niet alleen de kwaliteit van het product, maar ook de gebruikerservaring.

1. Evaluatie door deskundigen

Het testcenter wordt bemand door een team van deskundigen die zorgvuldig de functionaliteit en veiligheid van het product controleren. Dit zorgt voor een objectieve evaluatie en garandeert de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product.

2. Continue verbetering en innovatie

Het testcenter biedt een platform voor continue verbetering en innovatie. Op basis van de feedback en bevindingen van de testers kunnen er veranderingen en verbeteringen worden aangebracht voordat het product op de markt wordt gebracht voor het grote publiek.

3. Sterke communicatie met klanten

Het testcenter biedt ook een mogelijkheid om te communiceren met klanten en hun feedback te evalueren. Dit helpt het bedrijf om te begrijpen wat klanten willen en om beter in te spelen op hun behoeften en wensen.

Tot slot

In het testcenter Medische mobiele badgrip in Shanghai worden de veiligheid en functionaliteit van het product getest en geëvalueerd. Door gebruik te maken van de uitgebreide mogelijkheden van het testcenter, kunnen de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product worden gegarandeerd. Het biedt een belangrijk platform voor continue verbetering en innovatie, waardoor het bedrijf in staat is om betere producten te leveren voor de klanten.

Op welke ondergrond kunt u onze mobiele badgreep plaatsen?

U kunt de mobiele badgreep gebruiken op gladde geglazuurde wandtegels van minimaal 20x20cm .

Zonder ribbeltjes of ander oneffenheden en versierselen.

Dus NIET op stucwerk, behang, hout of natuurstenen tegels zoals leisteen of graniet, ongeglazuurde keramiek tegels 

U kunt ook in bad op emaille plaatsen , op glas of op gladde pvc wanden.

Met duidelijke indicatoren rood (niet vast) en groen (vast)

Onderhoud

Veiligheid staat voorop.

Dus wekelijks de badgreep losmaken, ondergrond schoonmaken en weer vastzetten.

Gebruik een schoonmaakdoekje (bijvoorbeeld de W5 multi surface wipes van de Lidl) om de tegels schoon te maken en te ontvetten.Maak ook de zuignappen schoon met dit doekje (niet direct daarna droog poetsen) maar vochtig houden.