Mobiele Badgreep Logo

Wij verzenden uw pakket via PostNL pakketdienst. Wij doen echt ons best om uw bestelling zo snel als mogelijk uit te voeren. Meestal wordt uw pakje dezelfde dag als de besteldatum ingeleverd bij onze vervoerder. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u in de avond of nacht automatisch een e-mail met uw persoonlijke track en trace link waarmee u uw bestelling tot aan de voordeur kunt volgen!

Waarom geen gratis verzending?

Dit is heel eenvoudig: de hoge kosten die gemaakt worden voor het verzenden  (PostNL verstuurt helaas niet gratis) moeten op de een of andere manier betaald worden. Wij houden de kosten liever open en eerlijk! Daarom vragen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 2,95.Voor klanten in België vragen wij een bijdrage van € 4,95 ( kost normaal bij PostNL € 12,50)

Wilt u bestellen voor een bestemming buiten Nederland vraag dan het verzendtarief aan via de contact pagina

Wat zijn de kosten van verzending bij PostNL in 2024?

Bron : NOS Nieuws 13 januari 2024:

Meer geplak en onbegrip vanwege nieuwe tarieven brievenbuspakketjes PostNL

Wie regelmatig een boek, game of documenten met postzegels op de post doet, heeft het wellicht al gemerkt: PostNL heeft de tarieven voor zware brieven en brievenbuspakjes flink verhoogd, met meer dan 20 procent.

Dat het versturen van brieven duurder werd, was al bekend. PostNL verhoogde per 1 januari de prijs van de postzegel van 1,01 naar 1,09 euro. Hard nodig volgens het bedrijf, omdat er ieder jaar minder post te verwerken is.

Minder aandacht gaf het bedrijf aan het wijzigen van de tarieven van brievenbuspakjes. Wie een pakje van bijvoorbeeld 55 gram op de post doet, is nu 3,70 euro kwijt. Dat was een jaar geleden nog 3,03 euro, oftewel een stijging van 22 procent.

Een normaal pakket wat niet in de brievenbus past kost nu binnen Nederland online Euro 6,95 (  €7,95 bij een inleverpunt)