Mobiele Badgreep Logo

10 leuke en kindvriendelijke badkamerideeën met een mobiele badgreep

10 leuke en kindvriendelijke badkamerideeën

1. Kleurrijke douchegordijnen

Een eenvoudige manier om de badkamer op te vrolijken is door het gebruik van kleurrijke douchegordijnen. Kies voor gordijnen met leuke patronen of afbeeldingen die kinderen aanspreken, zoals dieren of cartoonfiguren.

2. Antislipmatten

Veiligheid in de badkamer is van groot belang, vooral voor kinderen. Antislipmatten in vrolijke kleuren zorgen niet alleen voor extra grip tijdens het douchen, maar kunnen ook een leuke toevoeging zijn aan de badkamervloer.

3. Opbergmanden voor speelgoed

Om de badkamer netjes en opgeruimd te houden, zijn opbergmanden ideaal. Kies voor manden met zuignappen die je aan de tegels kunt bevestigen, zodat kinderen hun speelgoed eenvoudig kunnen opbergen na het badderen.

4. Badletters en -cijfers

Educatief speelgoed in de vorm van badletters en -cijfers maken het badderen niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Kinderen kunnen spelenderwijs het alfabet en getallen leren in bad.

5. Krijtbordverf

Een origineel idee is het gebruik van krijtbordverf op een deel van de badkamermuur. Kinderen kunnen hier naar hartenlust tekenen en schrijven met krijt, wat zorgt voor eindeloos speelplezier.

6. Mobiele badgreep

Een mobiele badgreep is een praktische toevoeging aan de badkamer. Het biedt extra ondersteuning en veiligheid voor kinderen bij het in- en uitstappen van het bad.

7. Badkamerverlichting in leuke vormen

Verlichting in de badkamer hoeft niet saai te zijn. Kies voor lampen in de vorm van dieren, bloemen of andere vrolijke figuren om de badkamer een speelse uitstraling te geven.

8. Stapeltorens

Stapeltorens zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook handig om het haar en lichaam van je kind te wassen. Ze kunnen de torens stapelen en ondertussen genieten van het badderen.

9. Kleurrijke wasbakken

Vervang de standaard witte wasbakken in de badkamer door kleurrijke exemplaren. Denk aan felgekleurde waskommen of wasbakken met leuke prints, zodat de badkamer een vrolijke uitstraling krijgt.

10. Zandloper voor tandenpoetsen

Moedig kinderen aan om langer te poetsen met behulp van een zandloper. Kies voor een vrolijk gekleurde zandloper die het tandenpoetsen een stuk aangenamer maakt.

Met deze 10 leuke en kindvriendelijke badkamerideeën, in combinatie met een mobiele badgreep voor extra veiligheid, creëer je een badkamer waar kinderen zich helemaal thuis voelen. Zo wordt het dagelijkse badder-routine een echt feest!

Facebook
Twitter
Email
Afdrukken

Mobiele Badgreep Kopen

Een ultra sterke en veilige badgreep kopen kan bij ons!