Mobiele Badgreep Logo

7 eenvoudige stappen voor het schoonmaken van je badgreep

7 eenvoudige stappen voor het schoonmaken van je badgreep

Stap 1: Verzamel je benodigdheden

Voordat je begint met het schoonmaken van je badgreep, is het belangrijk om alle benodigdheden bij de hand te hebben. Denk hierbij aan een emmer, warm water, afwasmiddel, een zachte doek, tandenborstel, en eventueel azijn of baking soda.

Stap 2: Reinig de oppervlakte

Maak de badgreep schoon door een zachte doek te gebruiken die is gedrenkt in warm water gemengd met afwasmiddel. Veeg de oppervlakte grondig schoon en verwijder eventueel vuil en zeepresten.

Stap 3: Detailwerk met een tandenborstel

Gebruik een tandenborstel om eventuele hardnekkige vlekken of vuilresten te verwijderen. Doop de tandenborstel in warm water en ga voorzichtig te werk om de badgreep weer helemaal schoon te krijgen.

Stap 4: Spoelen met water

Spoel de badgreep grondig af met schoon water om alle zeepresten en schoonmaakmiddel te verwijderen. Zo voorkom je dat er een plakkerig laagje achterblijft op de greep.

Stap 5: Desinfecteren met azijn of baking soda

Indien gewenst kun je de badgreep desinfecteren door een oplossing van water en azijn te gebruiken, of een pasta van baking soda en water. Laat dit even inwerken en spoel vervolgens goed af met water.

Stap 6: Drogen met een schone doek

Gebruik een schone, droge doek om de badgreep af te drogen. Zo voorkom je dat er strepen of vlekken achterblijven en ziet de greep er weer als nieuw uit.

Stap 7: Onderhoud je badgreep

Om je badgreep schoon en glanzend te houden, is regelmatig onderhoud belangrijk. Maak er een gewoonte van om de greep tijdens het schoonmaken van de rest van de badkamer mee te nemen, zo houd je hem in topconditie.

Met deze 7 eenvoudige stappen kun je eenvoudig en snel je badgreep schoonmaken en onderhouden, zodat je badkamer altijd een frisse uitstraling heeft.

Facebook
Twitter
Email
Afdrukken

Mobiele Badgreep Kopen

Een ultra sterke en veilige badgreep kopen kan bij ons!