Mobiele Badgreep Logo

7 slimme producten voor een toegankelijker huis met mobiele badgrepen

7 slimme producten voor een toegankelijker huis

Als het gaat om het creëren van een toegankelijke leefomgeving, is het belangrijk om rekening te houden met alle bewoners, ongeacht hun fysieke mogelijkheden. Gelukkig zijn er tegenwoordig tal van slimme producten op de markt die kunnen helpen om het huis toegankelijker te maken voor iedereen. In dit artikel bespreken we 7 slimme producten die kunnen bijdragen aan een toegankelijker huis.

Mobiele badgrepen

Een van de belangrijkste ruimtes in huis waar toegankelijkheid een rol speelt, is de badkamer. Mobiele badgrepen kunnen een handige oplossing bieden voor mensen die moeite hebben met in en uit bad stappen. Deze grepen zijn eenvoudig te bevestigen en te verplaatsen, waardoor ze flexibel in gebruik zijn.

Verstelbare drempelhulpen

Voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel of rollator, kunnen verstelbare drempelhulpen een uitkomst bieden. Deze hulpen kunnen eenvoudig worden aangepast aan de hoogte van de drempel, waardoor deze gemakkelijk te overbruggen is.

Automatische deuropeners

Automatische deuropeners zijn ideaal voor mensen die moeite hebben met het openen en sluiten van deuren. Met een druk op de knop kunnen deze deuropeners de deur automatisch openen, wat het leven een stuk eenvoudiger kan maken.

Verhoogde toiletzitting

Voor mensen met mobiliteitsproblemen kan een verhoogde toiletzitting het verschil maken. Deze zittingen zorgen ervoor dat het toilet op de juiste hoogte komt, waardoor het makkelijker wordt om plaats te nemen en op te staan.

Rolstoelhellingen

Voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel, zijn rolstoelhellingen essentieel om verschillende niveaus in huis te overbruggen. Deze hellingen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en materialen en kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd.

Douchezitje

Een douchezitje kan een goede oplossing zijn voor mensen die niet lang kunnen staan of moeite hebben met balans. Deze zitjes kunnen worden bevestigd in de douche en bieden een comfortabele en veilige zitplaats tijdens het douchen.

Lichtgewicht rollator

Voor mensen die wat extra ondersteuning nodig hebben bij het lopen, kan een lichtgewicht rollator uitkomst bieden. Deze rollators zijn eenvoudig te manoeuvreren en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Met deze 7 slimme producten kunnen woningen eenvoudig worden aangepast om ze toegankelijker te maken voor mensen met verschillende fysieke mogelijkheden. Het is belangrijk om rekening te houden met de behoeften van alle bewoners, en met deze producten is er voor elke situatie wel een oplossing te vinden.

Facebook
Twitter
Email
Afdrukken

Mobiele Badgreep Kopen

Een ultra sterke en veilige badgreep kopen kan bij ons!