Mobiele Badgreep Logo

Creëer een veilige badkamer: 10 Doe-het-zelf projecten met mobiele badgrepen

Creëer een veilige badkamer: 10 Doe-het-zelf projecten met mobiele badgrepen

Een badkamer kan een gevaarlijke plek zijn, vooral voor mensen met beperkte mobiliteit. Gelukkig zijn er tal van doe-het-zelf projecten waarmee u eenvoudig mobiele badgrepen kunt installeren om de veiligheid van uw badkamer te verbeteren.

1. Zuignap badgrepen

Zuignap badgrepen zijn een eenvoudige en betaalbare manier om extra ondersteuning te bieden in de badkamer. Ze kunnen gemakkelijk aan de muur worden bevestigd en verwijderd zonder dat er gaten geboord hoeven te worden.

2. Opklapbare badgrepen

Opklapbare badgrepen zijn ideaal voor kleine badkamers. U kunt ze eenvoudig inklappen wanneer ze niet in gebruik zijn en uitklappen wanneer u extra ondersteuning nodig heeft.

3. Douchestoel met grepen

Een douchestoel met grepen biedt zowel zitplaats als extra ondersteuning bij het in en uit de douche stappen. Het is een handige en veilige oplossing voor mensen met beperkte mobiliteit.

4. Toiletbeugels

Het installeren van toiletbeugels kan de veiligheid in de badkamer aanzienlijk verbeteren. Ze bieden extra ondersteuning bij het opstaan en gaan zitten op het toilet.

5. Wandbeugels

Wandbeugels zijn een duurzame en betrouwbare optie voor badkamer-ondersteuning. Ze kunnen stevig aan de muur worden bevestigd voor maximale stabiliteit.

6. Draaibare badgrepen

Draaibare badgrepen zijn flexibel en kunnen in verschillende posities worden gedraaid om te voldoen aan uw specifieke behoeften.

7. Badrand grepen

Badrand grepen bieden extra stabiliteit bij het in en uit het bad stappen. Ze kunnen eenvoudig over de rand van het bad worden geplaatst zonder dat er permanente installatie nodig is.

8. Handgrepen met zuignappen

Handgrepen met zuignappen zijn ideaal voor mensen die geen gaten in de muur willen boren. Ze kunnen eenvoudig op elk glad oppervlak worden bevestigd en verwijderd.

9. Telescopische badgrepen

Telescopische badgrepen kunnen eenvoudig worden aangepast aan de lengte van uw bad, waardoor ze een veelzijdige oplossing zijn voor badkamer-ondersteuning.

10. Badgrepen met antislip

Badgrepen met antislip zorgen voor extra veiligheid door een stevige grip te bieden, zelfs wanneer ze nat zijn.

Met deze doe-het-zelf projecten kunt u eenvoudig een veiligere badkamer creëren voor uzelf of uw dierbaren. Wees niet bang om creatief te zijn en de oplossingen te vinden die het beste bij uw behoeften passen. Binnen de kortste keren kunt u genieten van een badkamer die zowel functioneel als veilig is.

Facebook
Twitter
Email
Afdrukken

Mobiele Badgreep Kopen

Een ultra sterke en veilige badgreep kopen kan bij ons!