Mobiele Badgreep Logo

DIY badkamer veiligheid: 6 handige projecten met mobiele badgrepen

DIY Badkamer Veiligheid: 6 Handige Projecten met Mobiele Badgrepen

Het is belangrijk om de badkamer veilig te houden, vooral voor mensen met mobiliteitsproblemen of ouderen. Gelukkig zijn er verschillende doe-het-zelfprojecten die kunnen helpen bij het vergroten van de veiligheid in de badkamer. In dit artikel zullen we 6 handige projecten bespreken die gebruik maken van mobiele badgrepen, zodat je de badkamer veiliger kunt maken zonder ingrijpende verbouwingen.

Installeer een Opklapbare Badgreep

Een opklapbare badgreep is een handige toevoeging aan de badkamer. Je kunt deze greep eenvoudig aan de muur bevestigen en inklappen wanneer deze niet in gebruik is. Dit zorgt voor extra ondersteuning bij het in- en uitstappen van het bad, zonder dat het veel ruimte in beslag neemt.

Plaats Anti-Slip Stickers

Anti-slip stickers zijn een goedkope en effectieve manier om uitglijden in de badkamer te voorkomen. Plaats ze op de bodem van het bad of de douche en op de vloer om de kans op vallen te minimaliseren.

Gebruik een Draagbare Badgreep

Een draagbare badgreep is een handig hulpmiddel dat je kunt gebruiken op reis of wanneer je op bezoek gaat bij vrienden of familie. Deze grepen zijn eenvoudig te bevestigen en te verwijderen zonder dat er schade aan de badkamer wordt toegebracht.

Monteer een Verstelbare Badgreep

Een verstelbare badgreep kan worden aangepast aan de gewenste hoogte en hoek, waardoor deze geschikt is voor iedereen. Hierdoor kun je de greep zo plaatsen dat deze optimaal ondersteuning biedt bij het in- en uitstappen van het bad.

Maak Gebruik van Een Badkamer Stoeltje

Een badkamer stoeltje is een handig hulpmiddel voor mensen die moeite hebben met langdurig staan onder de douche. Hiermee kunnen ze comfortabel zitten terwijl ze douchen, wat het risico op vallen verkleint.

Gebruik een Zuignap Badgreep

Een zuignap badgreep is eenvoudig te bevestigen en te verwijderen zonder dat er gereedschap aan te pas komt. Dit maakt het een handige optie voor tijdelijk gebruik, bijvoorbeeld wanneer er gasten over de vloer komen.

Door het uitvoeren van deze doe-het-zelf projecten met mobiele badgrepen kun je de veiligheid in de badkamer aanzienlijk verbeteren. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de badkamer toegankelijk en veilig is voor iedereen, ongeacht hun mobiliteit. Met deze handige projecten kun je op een eenvoudige en betaalbare manier de badkamer omtoveren tot een veilige ruimte.

Facebook
Twitter
Email
Afdrukken

Mobiele Badgreep Kopen

Een ultra sterke en veilige badgreep kopen kan bij ons!