Mobiele Badgreep Logo

Veiligheid in de badkamer: handige hulpmiddelen

Veiligheid in de badkamer: handige hulpmiddelen

Antislipmatten

Een gladde vloer in de badkamer kan gevaarlijk zijn, vooral wanneer deze nat is. Gelukkig zijn er antislipmatten verkrijgbaar die ervoor zorgen dat je niet uitglijdt. Deze matten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en designs, zodat je er eentje kunt kiezen die bij de stijl van je badkamer past.

Beugels

Beugels zijn een geweldige toevoeging aan elke badkamer, vooral voor mensen die moeite hebben met balans of die extra ondersteuning nodig hebben bij het opstaan van het toilet of het in- en uitstappen van de douche of het bad. Er zijn diverse beugels verkrijgbaar, zoals opklapbare beugels en beugels met zuignappen voor tijdelijk gebruik.

Douchezitje

Een douchezitje is ideaal voor mensen die moeite hebben met langdurig staan onder de douche. Er zijn diverse modellen beschikbaar, van in hoogte verstelbare zitjes tot opklapbare zitjes die ruimte besparen wanneer ze niet in gebruik zijn.

Toiletverhoger

Voor mensen die moeite hebben met opstaan van het toilet kan een toiletverhoger uitkomst bieden. Deze verhogers zijn eenvoudig op het bestaande toilet te bevestigen en zorgen voor een comfortabele en veilige zithoogte.

Verstelbare douchekop

Een verstelbare douchekop kan helpen om het douchen makkelijker en veiliger te maken. Met een verstelbare douchekop kun je de straal richten waar je hem nodig hebt, zodat je niet hoeft te bukken of strekken om jezelf af te spoelen.

Conclusie

Veiligheid in de badkamer is van groot belang, vooral voor ouderen of mensen met een beperking. Gelukkig zijn er tal van handige hulpmiddelen verkrijgbaar die het risico op ongelukken in de badkamer kunnen verminderen. Of je nu op zoek bent naar antislipmatten, beugels, een douchezitje, een toiletverhoger of een verstelbare douchekop, er zijn volop opties om de badkamer veiliger te maken. Met de juiste hulpmiddelen kun je met een gerust hart genieten van een ontspannen douche of een moment van rust in bad.

Facebook
Twitter
Email
Afdrukken

Mobiele Badgreep Kopen

Een ultra sterke en veilige badgreep kopen kan bij ons!